De diensten van DelphiDreams

DelphiDreams is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk. Er kunnen complete programma’s worden gebouwd of een aanpassing worden gedaan op bestaande software. Dit maatwerk wordt op de vraag van de klant toegespitst.

 

 


 

Complete softwareontwikkeling

Uw wensen worden vertaalt naar een volledig nieuw systeem. Hierbij werken DelphiDreams en de klant nauw samen. Door samen de software te bekijken, te evalueren en aan te passen, ontstaat er een geheel dat in elkaar steekt. Door uw eigen software te laten ontwikkelen kunt u dit precies op uw bedrijfsprocess laten aansluiten.

 


 

Aanpassing op bestaande systemen

Vaak zijn bestaande systemen niet toereikend voor het geen u graag zou willen. Door programma’s aan te passen, wordt er voorkomen dat de gemaakt investeringen behouden blijven. DelphiDreams kan aanpassingen maken in bestaande systemen. Dit kan een (oud) Delphi programma zijn, maar ook een aanpassing in php of java script gaan we niet uit de weg. Door de jaren lange ervaring zijn wij in staat uw vraagstuk snel te beoordelen op de haalbaarheid en een goede schatting van de benodigde tijd.

 

Rapportage en analyse van bestaande systemen.
In uw bestaande systemen zit een tal van informatie. Deze informatie heeft u binnen handbereik. Door rapportages en analyse van uw gegevens, kunt u deze inzetten voor het groeien van uw bedrijf. Vaak zitten er standaard rapportages in uw systeem, maar niet dat geen dat u graag weten wilt.
DelphiDreams heeft ruime ervaring met databases en het maken van aangepaste rapportages. Door DelphiDreams een rapport te laten ontwikkelen, kunnen gegevens uit (meerdere) systemen samen komen op een rapport.

 

 

 

Koppelen van veschillende systemen
U heeft 2 of meerdere systemen en wilt deze graag aan elkaar koppelen? DelphiDreams kan uitzoeken hoe deze systemen met elkaar kunnen communiceren en hiermee het optimale te halen uit uw verzameling van gegevens.