Optimalisatie of automatiseren van uw bedrijfsproces.

Bedrijfsprocessen automatiseren en optimaliseren kan DelphiDreams als geen ander. We hebben veel ervaring in het bouwen van software in complexe bedrijfsprocessen. Ook wanneer het aansturen van hardware een onderdeel is van het proces.
Bij Centric heeft DelphiDreams een rol gespeeld in de ontwikkeling en onderhoud van verschillende onderdelen voor de overheid op het vergunningen, milieu, publiek rechtelijke beperking en workflow. Voor de uitlaten-discounter is het proces van het uitleveren van uitlaten gestroomlijnd.

 

 


 

Opensource

De wereld van OpenSource ontwikkelt zich razendsnel. Ook DelphiDreams draagt de OpenSource gemeenschap een warm hart toe.
Dit doen we met het boekhoudpakket, wat door ons wordt onderhouden en ontwikkeld, osFinancials, maar ook door OpenSource software aan te passen, zodat het binnen uw bedrijf past.

 


 

Software & hardware
Software en hardware gaan hand in hand met elkaar. Om hardware te laten doen wat je wilt heb je software nodig en om software te laten werken heb je hardware nodig. DelphiDreams maakt software om hardware te bedienen. Zo kan bijvoorbeeld licht/verwarming of rolluiken worden bediend met een software oplossing. In samenwerking met ETB Smits is een koppeling tussen sensoren timers en schakelaars mogelijk.